Vacatures

Heb jij hart voor mensen met een verstandelijke beperking en wil je je graag inzetten voor een organisatie die ertoe doet? Houd jij ervan om - samen met vijf andere enthousiaste bestuursleden - de juiste koers uit te stippelen voor een betekenisvolle organisatie? Dan is dit je kans! Belangenvereniging Sien is op zoek naar een bevlogen voorzitter voor haar bestuur.

De NVHP is op zoek naar twee nieuwe bestuursleden: een penningmeester en een algemeen bestuurslid.

De RSI-vereniging is dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden. De RSI-vereniging zet zich in om mensen met RSI-klachten te ondersteunen en hun belangen te behartigen. Bij RSI gaat het om pijnklachten aan armen, nek en schouders, die ontstaan door werk of tijdens een opleiding.

Het bestuur van de Huidkankerstichting zoekt een Fondsenwerver/marketeer.

Het bestuur van de Huidkankerstichting zoekt een secretaris voor minimaal 4 uur per week voor inhoudelijke ondersteuning, secretarieel en organisatorisch, van voorzitter/bestuur/organisatie bij alle besluitvorming en beleidsuitvoering.

Is schrijven je hobby? Dan kun je je talent goed inzetten binnen DE REDACTIE van ons MAGAZINE!

Heb je 2 uur per week over om een luisterende oor te bieden aan (beginnende) rsi’ers, en ze tips te geven? Uiteraard handsfree! 

Strenge Secretaris gezocht om (over)enthousiast bestuur in toom te houden.

Ben je goed in plannen en formuleren? Heb je een 1-2 uur per week over? Vind je de RSI-vereniging belangrijk? Wij hebben je nodig!

Kunt u ook niet wachten om uw organisatie naar 'THE NEXT LEVEL' te tillen? Neem dan contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen. Als u een afspraak met ons maakt, plannen wij deze voor u in. FBPN maakt professioneler en met ons als partner staat u een stuk sterker.