Onze dienstverlening voor uw professionalisering!

Vacatures

Deelnemende Organisaties

Advertentiescout RSI-vereniging

Heb jij er plezier in om contact te leggen, per e-mail of telefoon? Wil je graag een meetbare bijdrage leveren aan de doelen van de RSI-vereniging? Dan ben jij misschien de aangewezen advertentiescout voor onze vereniging! De advertentiescout regelt de contacten met huidige en toekomstige adverteerders die adverteren in de media van de RSI-vereniging. 

Lees meer...

Social media redacteur RSI-vereniging

Wij willen als vereniging meer mensen bereiken om de informatie over RSI met iedereen te kunnen delen. Onze doelstelling is dat niemand meer RSI-klachten oploopt. Social media zijn hierbij onmisbaar. Wil jij ons helpen om een groter bereik op te bouwen op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn? 

Lees meer...

Webredacteur RSI-vereniging

Wil je helpen de website van de RSI-vereniging bij te houden met toonaangevende, onafhankelijke en up-to-date informatie over RSI? Heb je enige kennis van websites en WordPress, of wil je die kennis graag opdoen? Schrijf je makkelijk en vlot? Dan ben jij misschien de webredacteur die wij zoeken!

Lees meer...

Hoofd mediaredactie RSI-vereniging

Zin in een pittige vrijwilligersuitdaging? We zoeken iemand die ervaring heeft in het journalistieke vak; die het leuk vindt om met enthousiaste vrijwilligers samen te werken en het blad, de nieuwsbrief, de site en de sociale media prachtig neer te zetten. 

Lees meer...

Secretaris RSI-vereniging

De secretaris zorgt dat alle bestuurlijke zaken vastgelegd worden en is daarmee eigenlijk het ‘geheugen’ van de vereniging. De concrete taken zijn: het jaarplan en jaarverslag samenstellen, de agenda opstellen voor de algemene ledenvergaderingen en bestuursvergaderingen, notuleren en inkomende post en email behandelen.

Lees meer...

Voorzitter RSI-vereniging

Als voorzitter van de RSI-vereniging ben je het gezicht van de vereniging, zowel binnen de vereniging als naar buiten toe. Je bent bij voorkeur ervaringsdeskundig op RSI-gebied en hoger opgeleid. Je hebt ervaring met het aansturen van vrijwilligers en betaalde krachten en kan eenvoudig op meerdere niveaus bewegen.

Lees meer...

Voorzitter VMCE

De Vereniging voor Mensen met Constitutioneel eczeem (VMCE) zoekt een voorzitter.
De VMCE behartigt de belangen van mensen met constitutioneel eczeem in Nederland door het geven van voorlichting, het organiseren van lotgenotencontact en het doen van belangenbehartiging.

 

Lees meer...

FBPN