Over FBPN

Professionele slagkracht met FBPN als partner

Ontstaan voor patiëntenvereniging en -stichting vanuit de behoefte om samen te werken op facilitair gebied en kosten te delen. Inmiddels zijn wij zeer allround en zetten onze kennis ook in voor zorg- en welzijnsorganisaties. Waarom? Omdat wij doen waar wij goed in zijn en daarmee ook uw organisatie kunnen versterken.

‘Iedereen heeft recht op de juiste ondersteuning en met FBPN maakt u het verschil’FBPN

We gaan terug naar het jaar 1999: de Nederlandse Coeliakie Vereniging en de Stichting Voedselallergie besluiten Stichting Voedsel Organisatie Centrum op te richten. Er is behoefte aan een professionele basis. De stichting boekt succes en breidt zich al snel uit. De naam dekt niet langer de lading en wordt gewijzigd in FBPN (Facilitair Bureau Patiëntenorganisaties Nederland).

U de input, FBPN de output

Of u nu een helpdesk zoekt, een secretariaat op afstand, een administratiekantoor of facilitaire dienstverlening: wij zijn het allemaal.

Omdat u zich bezig wilt houden met de inhoud, houden wij ons bezig met al die andere zaken. U laat het los en weet dat dit goed geregeld wordt. Dat is pas ontzorgen.

Wij gaan voor de mensen achter de organisatie.

Carla

Kernwaarden FBPN

Betrokken

Betrokken

Wij zijn betrokken bij uw organisatie en daarin gaan wij ver. Onze medewerkers voelen zich verbonden, zien hoe hard er gewerkt wordt en vinden het niet meer dan normaal zelf ook een stapje harder te lopen. Wij zien geen beperkingen, maar harde werkers en oplossingen.

Verantwoordelijk

Verantwoordelijk

Wij wijzen doelgroep en organisatie met zorg de juiste weg. Met bijna 20 jaar ervaring weten wij welke weg te bewandelen. Medewerkers van FBPN kennen een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Wij staan voor hoogstaande kwaliteit, voor professionalisering en voelen ons medeverantwoordelijk voor uw succes. Daarom kunt u ook ongevraagd advies van ons verwachten.

Teamgeest

Teamgeest

Het team van FBPN behoeft enkel uitleg, geen aansturing. Dit steady team fungeert als rots in de branding voor veel organisaties. Medewerkers vullen elkaar aan en pakken ieder bedrijfsproces op. Ze praten over de organisaties alsof ze het over hun eigen bedrijf hebben. Ze kennen de verhalen van bestuursleden en vrijwilligers. De teamspirit reikt verder dan de eigen muren en is verweven met de organisaties waar zij voor werken.

Service

Service

Van een professionele partner mag service van hoog niveau worden verwacht. Wij maken goede afspraken en bieden u continuïteit en transparantie. Voor ons is het heel normaal dat u precies weet waar u aan toe bent.

Wij zijn flexibel, bewegen mee en anticiperen op de vraag.

Mieke

Alles onder 1 dak bij FBPN

Natuurlijk zitten onze deskundigen, die voor u aan het werk zijn, bij ons binnen. Maar ook u bent van harte welkom. Maak gebruik van onze vergaderruimtes om eigen gasten te ontvangen of samen te komen met de organisatie. Kom kennis halen en delen bij FBPN.

Hulp kan ook heel proactief en praktisch zijn. Een zaal gereed laten maken voor rolstoelen bijvoorbeeld of het delen van ervaringen over zalen en sprekers.

Margreet

Uw voordeel

Wij bieden u niet alleen een financieel voordeel door de vrijstelling van btw, wij bieden u ook het voordeel van meebeslissen. Onze samenwerkingsorganisatie zorgt ervoor dat ook u inspraak heeft in ons beleid.

Wanneer onze aangesloten organisaties zeggen: “Bij ons is het goed georganiseerd. Alles kan geregeld worden, ook op korte termijn!”, dan zijn wij trots, omdat dit het resultaat is van wat wij samen neerzetten. En dat doen wij voor u!

Vacatures

Wil je patiëntenverenigingen en belangenorganisaties in zorg- en welzijn ondersteunen?
Ben je op zoek naar een afwisselende en veelzijdige functie in een klein, informeel team?
Dan zijn we op zoek naar jou!

...

De Huidkanker Stichting (HUKAs) zoekt voor haar bestuur een penningmeester. 

De Dwarslaesie Organisatie zoekt een bestuurslid met de portefeuille Lotgenotencontact.

De Dwarslaesie Organisatie is op zoek naar een bestuurslid met de portefeuille Fondsen-ledenwerving en Marketing.

Bekijk alle vacatures van FBPN

En er is nog meer te lezen over FBPN

  • Wij zijn ANBI geregistreerd.
  • Onze financiële gegevens zijn in de jaarcijfers te vinden.
  • Wilt u meer weten over onze doelstellingen? Lees dan ons beleidsplan eens door.

Kunt u ook niet wachten om uw organisatie naar 'THE NEXT LEVEL' te tillen? Neem dan contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen. Als u een afspraak met ons maakt, plannen wij deze voor u in. FBPN maakt professioneler en met ons als partner staat u een stuk sterker.