Nieuwsflits

Met ingang van 1 mei 2022 zijn twee nieuwe medewerkers bij FBPN gestart.

Jeanette Rosendal-Prins is gestart als bureaumedewerker. Daarnaast is Irene Buzzoni gestart als CRM-/ communicatiemedewerker. 

We zijn blij met deze versterking van het FBPN team en kijken uit naar een goede samenwerking met de aangesloten organisaties.

In 2022 biedt FBPN aan de bij haar aangesloten organisaties de mogelijkheid om deel te nemen aan een traject fondsenwerving. Doel van het traject is dat organisaties de donaties uit hun leden of donateurs kunnen verhogen en hun relatiebestand kunnen updaten. Meld je aan voor de introductiebijeenkomst op 10 mei 2022.

Eind 2021 heeft FBPN na een uitgebreid selectietraject besloten om te gaan samenwerken met Xapti als CRM-systeem.
Xapti is een compleet systeem, speciaal voor ledenorganisaties en fondsenwervende organisaties.

Ook in 2022 organiseert FBPN voor haar aangesloten organisaties in samenwerking met PGOsupport een traject rondom Impact en Bereik. Zo krijgen organisaties beter inzicht in het effect van hun activiteiten. 

Kunt u ook niet wachten om uw organisatie naar 'THE NEXT LEVEL' te tillen? Neem dan contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen. Als u een afspraak met ons maakt, plannen wij deze voor u in. FBPN maakt professioneler en met ons als partner staat u een stuk sterker.