FBPN maakt
professioneler

uw werk, onze zorg

Tijd tekort en taken teveel! Herkenbaar? FBPN ondersteunt uw organisatie, zodat uw primaire aandacht uit kan gaan naar de beleidsmatige taken voor uw doelgroep.
Betrokken, verantwoordelijk, teamgeest & service. Dat is waar wij voor staan. Voor patiëntenverenigingen, zorg- en welzijnsorganisaties.

Betrokken

Betrokken

FBPN is het verlengstuk van uw organisatie en daarom willen wij graag alles over u en uw organisatie weten. Wij denken met u mee, plooien ons naar uw wensen, zien uw inzet en lopen daarom graag een stapje harder.

Verantwoordelijk

Verantwoordelijk

Wij leveren kwaliteit. Door onze eigen processen continu te verbeteren, bieden wij efficiency en vakmanschap. Uw organisatie blijft zich ontwikkelen, dus wij ook. Zie FBPN als een fundament van kennis & kunde voor zowel uzelf als uw achterban.

Teamgeest

Teamgeest

Wij vormen een team. Als FBPN, maar ook met u. Samen verantwoordelijk voor uw succes. Teamwork zoals u dat wenst, voor een optimaal resultaat.

Service

Service

Weten waar u aan toe bent en altijd een medewerker die voor u klaarstaat. Dat is pas service. Met als groot voordeel onze btw-vrijstelling.

FBPN als partner

Al uw werkprocessen uitbesteed aan onze professionals. FBPN: uw backoffice, sparringpartner en adviseur. Laat ons ondersteunen, faciliteren en adviseren. Maak gebruik van onze expertise en onze ruimtes. Wij staan paraat, zodat u kunt doen wat u moet doen.

onderscheidend
Relevantie

Onderscheidend

Onze mensen zijn er voor uw organisatie! Wij verdiepen ons in uw materie en behandelen alle inkomende telefoontjes en e-mails met kennis van zaken. Onze professionals werken als uw deskundigen, maar staan bij ons onder contract.

Diensten FBPN
relevantie
Relevantie

Relevantie

Waar heeft uw patiëntenorganisatie of zorg-, welzijnsonderneming onze ondersteuning bij nodig? Van helpdesk tot hulp bij het aanvragen van subsidie en van ledenadministratie tot evenement organiseren. Administratie en on- & offline communicatie. Bedenk het en wij regelen het voor u als een echte partner.

Diensten FBPN

Nieuwsflits

2 oktober 2018

Begrotingen zijn opgesteld en VWS subsidie aanvragen ingediend. FBPN medewerkers en penningmeesters hebben vruchtbaar samengewerkt. 

2 oktober 2018

Na ruim 8 jaar bestuurslid te zijn geweest gaat Jos van Straten ons verlaten. Wij zijn haar veel dank verschuldigd voor haar grote bijdrage aan de ontwikkeling van FBPN. Jaap Waverijn gaat haar opvolgen.

2 oktober 2018

Op 1 november a.s. is onze 2-jaarlijkse bijeenkomst met de vertegenwoordigers van onze organisaties. 

Kunt u ook niet wachten om uw organisatie naar 'THE NEXT LEVEL' te tillen? Neem dan contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen. Als u een afspraak met ons maakt, plannen wij deze voor u in. FBPN maakt professioneler en met ons als partner staat u een stuk sterker.